Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Nowości

American Cookie Martin Braun



Mieszanka na tradycyjne amerykańskie ciasteczka:
• kruche i miękkie w środku
• idealne do łączenia z różnymi dodatkami, suszonymi owocami, kawałkami czekolady, płatkami owsianymi.

opakowanie: 15 kg

Receptura podstawowa:
American Cookie
1000g
tłuszcz
350g
woda
60g
Dodatki wg uznania (bakalie, dropsy czekoladowe itp.)
Składniki mieszamy  hakiem 2 minuty na wolnych, a następnie 2 min na szybkich obrotach. Ciasto porcjujemy gałkownicą.
Pieczemy w temperaturze 190oCokoło 9-10 minut.






data publikacji: 2019-02-05