Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Nowości

Honey Cake Jabex
MIODOWNIK
1.BLAT MIODOWY(blaszka 40x60 cm)
Honey Cake Mix JABEX1000g
Jaja
540g
Olej
900g
Woda
375g
Miód
300g
 
Składniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka liść) na średnich obrotach przez 3 min. 
Ciasto wykładamy na 3 blachy i wypiekamy w temp. 2000C przez 8-10 minut.
2.KREM
Krem Karpatka JABEX800g
Mleko
700g
Woda
700g
Delicioso Coffee JABEX1000g
 
Krem  Karpatka,  mleko  i  wodę  ubijamy  na  średnich obrotach (końcówka rózga) przez 3 min. Do gotowego kremu  dodajemy  Delicioso Coffee delikatnie  mieszając.
Gotowy krem przekładamy przez wszystkie wypieczone blaty, łącznie z wierzchnią warstwą.
3.WYKOŃCZENIE
Toffi na zimno JABEX400g
 
Wiórki kokosowe wg uznania
Przy użyciu rękawa cukierniczego dekorujemy ciasto Toffi
na zimno. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi. Krem Karpatka JABEX
data publikacji: 2018-10-12