Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Promocje

KONKURS MAESTRO

Z okazji 10-lecia Akademii Mistrza firma ZT „Kruszwica” S.A. zaprasza do wzięcia udziału w jubileuszowym konkursie „MAESTRO WYPIEKÓW”. Konkurs skierowany jest do profesjonalistów z branży cukierniczej, piekarskiej i lodziarskiej.

Zadaniem uczestników będzie wykonanie tortu okolicznościowego na temat: „Akademia Mistrza – Pasja Mistrzów”,
z wykorzystaniem jednej z margaryn Kruszwica: Maestra kremowa White, Maestra kremowa NH, Maestra cukiernicza MB lub Maestra cukiernicza NH.

Autorzy najlepszych prac otrzymają wyjątkowe nagrody. Jury przyzna 10 wyróżnień – dwuosobowych zaproszeń na Galę z okazji 10 – lecia Akademii Mistrza, która odbędzie się 28 sierpnia 2018 roku w hotelu Grand Nosalowy Dwór w Zakopanem. Tego dnia spośród wyróżnionych osób zostanie wyłonionych 3 zwycięzców, którzy otrzymają nagrody główne: Puchary Akademii Mistrza oraz vouchery do wykorzystania na dowolny kurs w Ashanti – Międzynarodowej Szkole Sztuki Kulinarnej.

Dodatkowo zwycięzca otrzyma tytuł Maestro Wypieków II edycji konkursu.

Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać kartę zgłoszenia oraz minimum trzy zdjęcia przedstawiające pracę w całości oraz w przekroju. Ocenie podlegać będą: sposób pokazania tematu, dobór składników, kompozycja smakowa, zastosowanie technik dekoracyjnych oraz estetyka wykonania, kreatywność, oryginalność i złożoność pracy.

Liczymy na ciekawe, unikalne i przede wszystkim smaczne wypieki. Pokażcie nam swoją pasję, talent
i zaangażowanie. Czekamy na nowego Maestro Wypieków!

Powodzenia!

Czas trwania konkursu: od 15 maja 2018 roku do 15 czerwca 2018 roku.

Ogłoszenie wyników: do dnia 22 czerwca 2018.

Regulamin konkursu (REGULAMIN KONKURSU MAESTRO WYPIEKÓW 2018)

Załącznik do pobrania PDF (KONKURS MAESTRO WYPIEKÓW 2018 ZAŁĄCZNIK)

Załącznik do pobrania DOCX (KONKURS MAESTRO WYPIEKÓW 2018 ZAŁĄCZNIK)


data publikacji: 2018-05-15