Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Zdrowa Jesień z Plusem

Produkty profesjonalne Kruszwica bez tłuszczów utwardzonych




Maestra Cukiernicza NH MB to najwyższej jakości margaryna cukiernicza pozbawiona tłuszczów utwardzonych. Posiada doskonałą konsystencję i zdolność do nadawania produktom właściwej struktury.

Maestra Cukiernicza NH MB to nie tylko doskonałe walory smakowe i zapachowe. W jej kompozycji znajdują się dodatkowo ważne z żywieniowego punktu widzenia składniki – lecytyna oraz beta karoten. Margaryna przeznaczona jest do najwyższej klasy profesjonalnych wypieków.

Charakterystyka:

  • Sprawia, że wypieki nabierają odpowiedniej struktury
  • Doskonale napowietrza – tableruje produkty
  • Posiada wysokie walory smakowe i zapachowe
  • Nie zawiera tłuszczów utwardzonych





Najwyższej jakości margaryna do wypieków Maestra Puff Pastry NH MB zapewnia ciastom listującym, takim jak francuskie i półfrancuskie odpowiednie listkowanie i wszystkie niezbędne cechy.


Produkt jest bogaty w beta-karoten, który nadaje mu charakterystyczną wyjątkową barwę. W jego składzie nie znajdują się tłuszcze utwardzone, konserwanty i sztuczne aromaty, za to wypieki wzbogaca naturalnym maślanym zapachem i smakiem. Doskonała konsystencja zapobiega pękaniu ciasta w trakcie przygotowania.

Charakterystyka:

  • Nie zawiera tłuszczów utwardzonych
  • Nadaje ciastu odpowiedni kształt
  • Zapewnia pożądany wzrost ciasta
  • Zawijanie i wałkowanie bez pęknięć
  • Optymalne listkowanie gotowego ciasta
  • W temperaturze 18 - 20°C osiąga idealną sprężystość
  • Doskonały smak oraz zapach







Margaryna Maestra Kremowa NH MB to doskonały wybór dla wszystkich cukierników zainteresowanych przygotowaniem puszystych i stabilnych w swej konsystencji kremów, nadzień, deserów i mas cukierniczych.

Produkt nie zawiera tłuszczów utwardzonych jak również konserwantów i sztucznych aromatów. Zapewnia świetną kompozycję ze wszystkimi, zwłaszcza mlecznymi składankami kremów. Doskonale je napowietrza.

Charakterystyka:

  • Brak tłuszczów utwardzonych w składzie
  • Doskonała kompozycja z innymi składnikami
  • Świetne napowietrzanie masy kremowej
  • Wyjątkowe właściwości smakowe
  • Doskonały zapach








Maestro Sol Frytura płynna to rozwiązanie dedykowane najbardziej wymagającym profesjonalistom. Produkt powstaje wyłącznie z najlepszej jakości olejów roślinnych. Nie zawiera tłuszczów uwodornionych, alergenów, składników GMO, izomerów trans, ani konserwantów. Dostarcza nienasycone kwasy tłuszczowe w odpowiednich proporcjach.

Dzięki całkowicie neutralnemu smakowi świetnie wydobywa z potraw wszystkie ich walory. Płynna forma frytury znacznie przyspiesza proces przygotowywania potraw. Jednocześnie jest ona wydajna i przy odpowiednim smażeniu odporna na niekorzystne zmiany zachodzące w większości tłuszczów pod wpływem temperatury. Produkt jest polecany do głębokiego smażenia dań rybnych, mięsnych owoców morza, frytek, jak również panierowanych warzyw.

Charakterystyka:

  • Wszechstronne zastosowanie
  • Brak konserwantów, alergenów, izomerów trans i GMO
  • Neutralny smak i zapach
  • Najwyższej jakości tłuszcze roślinne
  • Źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych w odpowiednich proporcjach
  • Wysoka wydajność i długie utrzymanie właściwości podczas smażenia
  • Wysoki punkt dymienia - powyżej 235℃
  • Wygodna płynna forma














data publikacji: 2020-09-29