Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Aktualności















11 kwietnia 2018r wraz z firmą Ako i włoskim producentem lodów MonteBianco zorganizowaliśmy dla grupy klientów
warsztaty
 " Monte Bianco - zdobywamy szczyty".
Tematem była produkcja lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów bez użycia emulgatorów. Włoscy mistrzowie Massimo Arena, Salvatore Scolaro oraz Antonio Scaramozzino zaprezentowali lodziarskie nowości.
Do produkcji lodów wykorzystano maszyny BRAVO w technologii TRITTICO uważane za najlepsze dostępne na polskim rynku maszyny do produkcji lodów.
Warsztaty zorganizowaliśmy w Międzynarodowej Szkole Kulinarnej Ashanti Atelier Sp. z o.o. w Łodzi.
Dziękujemy naszym klientom oraz współorganizatorom warsztatów.