Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Aktualności

Muralem malowane
Pomysłodawcą i fundatorem muralu jest PLUS
Pomysłodawcą i fundatorem muralu jest PLUS
Plik PDF
Muralem malowane-między reklamą a sztuką ulicy
Muralem malowane-między reklamą a sztuką ulicy






Nowy Mural w Łodzi

26 października w Łodzi przy ul. Tuwima98 miało miejsce odsłonięcie muralu.
Bajkowe malowidło umieszczone na jednym z budynków firmy znakomicie wpisało się w muralowy szlak. Klasyka i sentymentalne odniesienia do fabrycznej przeszłości miasta uczyniły projekt integralną częścią lokalnego kolorytu.
Wydarzenie zorganizowane na terenie należącym do firmy miało charakter familijnej biesiady. Zaproszonych gości, wśród których znaleźli się klienci, przyjaciele i sąsiedzi, powitał prezes Plusa. Uczestnicy mogli porozmawiać z autorem muralu - absolwentem łódzkiej ASP. Klimatyczną oprawę zapewnił zespół folkowy. Goście bawili się w rozstawionych namiotach przy dźwiękach ludowych melodii. w zgodzie z polską gościnnością stoły wabiły pysznościami, a na zmarzluchów czekały grzane wino i potrawy z grilla. Integracja w rodzinnej atmosferze, sztuka w biznesie, nowoczesność zakorzeniona w tradycji - tak można podsumować event zorganizowany przez nasze przedsiębiorstwo.
A kto nie był, miodu i wina nie pił ... do muralu oglądania zapraszamy, wrota firmy dla każdego otwieramy.




Dziękujemy firmie Hany projektującej wnętrza cukierni, piekarni, sklepów i kawiarni, firmie cateringowej oraz "Kapeli podwórkowej".


















11 kwietnia 2018r wraz z firmą Ako i włoskim producentem lodów MonteBianco zorganizowaliśmy dla grupy klientów
warsztaty
 " Monte Bianco - zdobywamy szczyty".
Tematem była produkcja lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów bez użycia emulgatorów. Włoscy mistrzowie Massimo Arena, Salvatore Scolaro oraz Antonio Scaramozzino zaprezentowali lodziarskie nowości.
Do produkcji lodów wykorzystano maszyny BRAVO w technologii TRITTICO uważane za najlepsze dostępne na polskim rynku maszyny do produkcji lodów.
Warsztaty zorganizowaliśmy w Międzynarodowej Szkole Kulinarnej Ashanti Atelier Sp. z o.o. w Łodzi.
Dziękujemy naszym klientom oraz współorganizatorom warsztatów.