Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Creme a La Carte CHAMP-KREM-659

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktuCreme a La Carte CHAMP-KREM-659
opakowanie5kg
producent

opis produktu

Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Baza Crème a La Carte Marc de Champagne Callebaut to ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny likieru Marc de Champagne. Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję.
Ten ganache przyjmie to, o co zechcesz go wzbogacić: dodatki o chrupiącej teksturze, czyli na przykład orzechowe bresilienne, mielone ziarna kawy, prażone ziarna, nugat itp. Po zmiękczeniu, ganache uzyska właściwą konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki – bez konieczności temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).
Co więcej, baza Crème a La Carte Marc de Champagne ma wyjątkową stabilność i zamknięta w pralinach może być przechowywana przez długi czas.
do pobrania