Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Kruszwica Biszkopt

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktuKruszwica Biszkopt
opakowanie10kg
producent

opis produktu

100% mieszanka do przygotowania jasnych oraz czekoladowych ciast biszkoptowych: rantów, blatów, rolad, biszkoptów szprycowanych, tart biszkoptowych, omletów oraz ciast piaskowych i wiedeńskich.

Receptura podstawowa: (Wariant I)

Kruszwica Biszkopt
1000g 
jaja
750g 
woda
  50g

Przygotowanie:
Wszystkie składniki ubić mikserem za pomocą rózgi przez 10 minut na szybkich obrotach. Przygotowane ciasto przełożyć do formy i wypiec.
Cza ubijania: 10minut
Temperatura pieczenia: 190oC
Czas pieczenia: 45-50 minut

Wariant II:

Kruszwica Biszkopt1000g
jaja
600g
woda
200g